Το OSE Greece πάει FOSSCOMM!

Το Open Source Ecology Greece θα έχει την τιμή να παρουσιάσει το έργου του Open Source Ecology στο σύνολο του στο 5ο Συνέδριο Κοινοτήτων Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού γνωστό και ως FOSSCOMM (http://serres.fosscomm.gr/)

Λίγα Λόγια:

Το Συνέδριο FOSSCOMM (Free and Open Source Software Communities Meeting) είναι ένα ετήσιο συνέδριο για το Ελεύθερο και Ανοιχτό Λογισμικό. Οργανώνεται απ’ την Ελληνική κοινότητα Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο. Ο σκοπός του συνεδρίου είναι η προώθηση της ιδέας του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού και η σύσφιξη των σχέσεων της κοινότητας του. Το συνέδριο διεξάγεται Σαββατοκύριακο και περιλαμβάνει παρουσιάσεις και εργαστήρια από διακεκριμένα μέλη γνωστών ελληνικών κοινοτήτων.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερα συνέδρια FOSSCOMM:
1. Μετσόβιο Πολυτεχνείο, 21-22 Μαρτίου 2008
2. ΤΕΙ Λάρισας, 9-10 Μαΐου 2009
3. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, 24-25 Απριλίου 2010
4. Πανεπιστήμιο Πατρών, 7-8 Μαΐου 2011

Φέτος διοργανώνεται στις Σέρρες 12-13 Μαΐου.

Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το Ελεύθερο Λογισμικό/Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα, ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν στην χρήση λογισμικών και υπολογιστών. Η συμμετοχή στο συνέδριο της FOSSCOMM είναι ελεύθερη και δωρεάν και όλα τα έξοδα διεξαγωγής καλύπτονται από δωρεές και χορηγίες. Η διοργάνωση γίνεται αποκλειστικά από εθελοντές.

Ελπίζουμε να σας δούμε και να συζητήσουμε μαζί σας στην FOSSCOMM! :D

Advertisements